Public Consultation – Additional Images of Proposed Designs

Following the information session on 22nd September at Charles Dickens Primary, we are sharing additional images of the proposed additional buildings. The large building on the site of the main playground is to be a new kitchen and school hall. These will be larger than the current facilities to accommodate the additional children and lunch requirements etc.
On the roof of this new building will be a ‘Quiet Garden’ or Study Terrace to allow for further growing of plants etc and outdoor learning. Additional classrooms for the extra pupils will be created by dividing the current ground floor hall and using the current kitchen.

As seen in the pictures, the new build is designed to echo and reflect the Victorian buildings around it. Further detailed plans etc will be available as part of the planning application which will be submitted once the local community has had the opportunity to reflect on the designs and feedback to the Southwark Project Manager.

MLUK-405-20-ConsultationBoards_140922-DRAFT-Small

please address any comments and feedback to Susan Fuller ( Southwark Project Manager) at susan.fuller@southwark.gov.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published.